foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

rungun3

Aquest Finde torna la competició a Sa Real. El dissabte 20 de març es disputarà la III ° Etapa d'el RUN & GUN per minis i preminis. A les 10:00 començaran els Minis masculins del Sa Real Fundacion Matutes i el Mini Femeni Sa Real OD Group. A les 11:00 li tocarà el torn als Preminis Sa Real Pizzeria Da Nino i als Minis Masculins Sa Real Spar.  L'accés no estarà permès al públic però podreu seguir-lo a través de les nostres xarxes socials. Us informarem aviat de les dades.


@basquetsareal
#fembasquet

 

volvemosmar

Desprès de dos mesos on les restriccions per la pandemia ens han deixat molts de dies sense esport, avui em tornat totes les categories a jugar a basquet. Encara ens queda lliberar al mes petits de no poder compartir espais i balons ja que encara han de seguir entrenant uns dies mes sense contacte, pero estan desitjant poder tornar a competir i jugar partits. Tots trobam a faltar la competició els partits des cap de setmana son el premi a la feina de cada día. Ens agrada poder mostrar a tots de lo que som capaços. Pronte tornarán els partits i el public al pavelló.

FORÇA SA REAL!!!

logo Basquet Sa RealpEl Club Esportiu Bàsquet Sa Real, seguint les directrius de les autoritats sanitàries de les Illes Balears en relació a la situació actual pel COVID19 comunica que:

 

- Es suspèn tota activitat esportiva, entrenaments i competicions esportives des d'aquest dimecres 13 de gener i durant les properes dues setmanes.

 

Aquesta decisió s'ha pres seguint les indicacions d'entrada en FASE 4 de Pandèmia ordenades per les autoritats sanitàries competents i les recomanacions del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa.

 

Informarem de qualsevol canvi que es produeixi al respecte.

 

Moltes gràcies per la col·laboració i comprensió.

 

Salut i Anim.

 

 

A Eivissa a 12 de gener de 2021

 Poster diada minibasquetpAnam ha acabar l'any amb una mica d'alegría. Ja que en tots aquets dies el pares dels petits no heu pogut veure cap activitat des vostres fills i aprofitant la millora de la situació a Eivissa, hem pensat montar aquesta actividat de competicions i habilitats perque pogueu veure els progresos dels vostres petits. Aprofitarem també per fer la foto d'equip ja que no podem fer una presentació de club com es habitual. Jugarem i gaudirem des Nadal amb musica i ambient nadalenc.

Els entrenadors vos informaràn del fucionament de l'acces per cadasqun des grupos. Veniu vos esperam!!!

horarisFINDECap de setmana amb molta actividad el que tendrem despres de molt de temps.
 
El dissabte dematí segona Etapa del RUN&GUN amb els Preminis Sa Real Pizzeria Da Nino i els Minis Sa real OD Group, Sa Real Fundació Abel Matutes i Sa Real Spar, que lluitaràn contra el rellotge.
 
Els infantils A Sa Real Velamar tancaràn la seva participació a la copa a la pista del Cric Ses Salines i Sa Real Medori Electricitat jugarà a casa el seu segon partit intenant millorar la seva estrena.
 
Els cadets Sa Real Ferreteria Vargas jugaràn la 4.ª jornada del grup contra Can Canto.
 
El dissabte tarda arribarà l'hora dels equips juniors que lluitan per la clasificació al interilles. A la darrera jornada les jugadores del Sa Real Fundació Vilas intentaràn marcar diferencies contra Can Cantó Ibiza Basket esperant després la seva clasificació als enfrontaments de Can Canto i Ses Salines.
 
Els de Sa Real Aridos y Prefabricados intentaràn trobar la victoria a casa del Cric Ses Salines per poder seguir lluitant per la clasificació. 
 
El diumenge el Senior Balear viatjará a Mallorca per jugar contra el  Club Bàsquet Molinar e intentar aconseguir la tercera victoria.
 
Molta sort a tots!!!
Ens veim en les pistes!!!
@basquetsareal
 

javigarciaEl Nostre jugador Javi Garcia ha rebut el premi a l'esport 2020 del Consell d'Eivissa a la modalidad de Basquet.

La gala que es celebrà el dilluns 21 a l'auditori de Cas Serres, es premià als esportistes mes destacats de l'illa a les diferents disciplines esportives.

Enhorabona Javi!! Premi a la constancia i la bona feina. Esteim molt orgullosos. Felicitats!!!

@basquetsareal
#fembasquet

RUNGUN Etapa1Demà ens estrenam al RUN&GUN!!!
 
MINIS i PREMINIS lluitarem contra el rellotge per esser els mes rápids a la pista.
 
Si t'ho vols perdre, a partir de les 10'00 en Streaming per la nosotra pàgina de facebook segueix la competición al El Joan Pau II - Col.legi Sa Real.
 
Va Sa Real!!! A Tope Chaval@s!!!
 
@basquetsareal
#fembasquet
#vloveremosmasfuertes