foto1
Temporada 2019-2020
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Il.lussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

20190414_135739.jpgSes Cadets Sa Real Cidal s'han proclamat campiones insulars guanyant els dos partits de la fase. El divendres es desferent de Can Cantó 45 -  72 a un partit on les que Blaves lluitaren fins el final complicant molt la victoria de les nostres. A la jornada de dissabte Ses Salines no va donar opció de cap manera a les de Vila a les que va superar 73-27. Aixi avui es jugaba la final de la fase i com a tal no ha deixat impassible a ningú. Partit molt ajustat durant tot l'encontre amb alternancies al marcador. Al final el millor encert de les nostres de cara al aro als minuts finals a fet possible que en hi duguesim la victoria 58-52.

Felicitats als equips participants a la fase, Can Canto i Ses Salines i a tot el public que ha asistit a la fase animant i donat la nota de color als partits.

Enhorabona a les nostres per aquest titol. Ara comença la preparació de cara al Balear a Menorca on representará a les Pitiüses, on intentarem tornar a competir al maxim nivell.

Foraça Sa Real.

 

 

 

FOTOS DE LA FASE

estudiantessarealcdfEl nostre cadet Sa Real Cidal va prendre part a la Copa Nacional Toyota que va organitzar el Cric Ses Salines. 

L'equip cadet es trovaba amb la falta de varies jugadores del primer equip i va tenirse que reforçar amb les jugadores del segon equip cadet de la entitat. A la primera jornada va guanyar al equip cadet de Ses Salines per 47- 59.

A la segona jornada  varen tenir que lluitar amb un dels millors equips de l'autonomica Valenciana el Valencia Basquet que va guanyar amb molta diferencia 22 - 105 per les Valencianes.

La victoria del primer día ens va permetre lluitar a semifinals amb l'Estudiantes madrileny l'altre gran equip convidat a la copa. Ses estudiantils no varen donar oportunitat a les nostres i varen guanyar 119 - 30

Molt bona experiencia la d'aquest torneig. Gracies al Cric Ses Salines per la seva convidada i felicitats per aquest event.


@basquetsareal #fembasquet

 

cadetefemB2710181

 

El dissabte dematí va tenir joc el partit de lliga de la jornada que enfrontaba als dos equips cadets femenins de la entitat. Sa Real Cidal i Sa Real Fundació Vilas disputaren un partit molt desigualat amb victoria per les germanes majors per 15 - 119. Les de segon any varen fer valer la seva majoria de edat i joc per deixar juny al marcador a les voluntarioses petites que encara tenen molt de temps per mijorar.

 

20180422 1336581Les cadets del Cidal Pamar ha quedat finalment quartes clasificades al campionat de Balears disputat al pavelló Biel Hurtado de Palma de Mallorca. Els equips contraris s'han mostrat molt superiors a ses nostres que han lluitat tot lo que han pogut.

A la primera jornada ens enfrentarem al Bahía Sant Agustí que ens va deixar congelats al marcador amb un 20-0 de inici que ho deia tot. A pesar d'aixo al segon temps les nostres varen reaacionar pero les contraries tornaren a pujar defensa. Al final les mallorquines guanyaren per 65-29.

A la segona jornada ens enfrentarem al Sant Josep de Palma. El partit va esser molt diferent des del dia anterior i les nostres mostraren la seva millor cara. Batallaren tot el partit i no deixaren marxar al marcador a les colegials. La superioridad de les finalment campiones es va imposar al fiinal per 52-62.

El tercer partit ens ha enfrontat a les menorquines de l'Alcazar. Un equip amb molt bona planta i maneres que es mostrá superior durant tot l'encontre. Les nostres a pesar de intentar-ho tot no pogueren atracarse al marcador que sempre va esser a favor de les vermelles amb diferencies de 10 punts. Al final 64-45 per a les Menorquines.

Vos deixam els enllaços a les pagines del campionat.

Resultats i Clasificació

Estadistiques Oficials

 

Llegeix més...