foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

cenacadetesEls Nuestr@s cadets han aprofitat el darrer dia d'entrenament per anar tot junts de sopar de gemanor abans de les festes Nadalenques. Bones Festes!!!

CADFEM30nov1Sa Real Fundacion Vilas guanyà 60-55 a Ses Salines a una brillant segona part on ses nines d'en Jaume Costa i en José Antonio Ribas aixecaren un marcador negatiu de menys 11 punts a la final de consolació de la Copa Insular. Desprès de una mal primera part l'equip es va refer després de sortir del vestuari amb la lliço apresa. L'equip millora i els resultats aixi ho diuent pero en cara queda moltissim de treball per en devant. De moment després de festes començarà la fase regular de la lliga on em de seguir la bona linea per arrbar a les millors condicions a la fase final. Bona feina i millor actitud sou molt grans Equip!!!


@basquetsareal
#fembasquet

 

 

 

CADFEM30nov2

20190414_135739.jpgSes Cadets Sa Real Cidal s'han proclamat campiones insulars guanyant els dos partits de la fase. El divendres es desferent de Can Cantó 45 -  72 a un partit on les que Blaves lluitaren fins el final complicant molt la victoria de les nostres. A la jornada de dissabte Ses Salines no va donar opció de cap manera a les de Vila a les que va superar 73-27. Aixi avui es jugaba la final de la fase i com a tal no ha deixat impassible a ningú. Partit molt ajustat durant tot l'encontre amb alternancies al marcador. Al final el millor encert de les nostres de cara al aro als minuts finals a fet possible que en hi duguesim la victoria 58-52.

Felicitats als equips participants a la fase, Can Canto i Ses Salines i a tot el public que ha asistit a la fase animant i donat la nota de color als partits.

Enhorabona a les nostres per aquest titol. Ara comença la preparació de cara al Balear a Menorca on representará a les Pitiüses, on intentarem tornar a competir al maxim nivell.

Foraça Sa Real.

 

 

 

FOTOS DE LA FASE

estudiantessarealcdfEl nostre cadet Sa Real Cidal va prendre part a la Copa Nacional Toyota que va organitzar el Cric Ses Salines. 

L'equip cadet es trovaba amb la falta de varies jugadores del primer equip i va tenirse que reforçar amb les jugadores del segon equip cadet de la entitat. A la primera jornada va guanyar al equip cadet de Ses Salines per 47- 59.

A la segona jornada  varen tenir que lluitar amb un dels millors equips de l'autonomica Valenciana el Valencia Basquet que va guanyar amb molta diferencia 22 - 105 per les Valencianes.

La victoria del primer día ens va permetre lluitar a semifinals amb l'Estudiantes madrileny l'altre gran equip convidat a la copa. Ses estudiantils no varen donar oportunitat a les nostres i varen guanyar 119 - 30

Molt bona experiencia la d'aquest torneig. Gracies al Cric Ses Salines per la seva convidada i felicitats per aquest event.


@basquetsareal #fembasquet

 

cadetefemB2710181

 

El dissabte dematí va tenir joc el partit de lliga de la jornada que enfrontaba als dos equips cadets femenins de la entitat. Sa Real Cidal i Sa Real Fundació Vilas disputaren un partit molt desigualat amb victoria per les germanes majors per 15 - 119. Les de segon any varen fer valer la seva majoria de edat i joc per deixar juny al marcador a les voluntarioses petites que encara tenen molt de temps per mijorar.