foto1
Temporada 2019-2020
foto1
Tots Som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
El Basquet es Il.lussió
Benvinguts a Basquet Sa Real

Idiadamunicipal1El dissabte es va cel-lebrar al pavelló Joan Pau II del Col.legi Sa Real la primera diada d'aquesta temporada. Un total de 12 equips dels clubs C.B.Sa Bodega, C.E.Can Cantó, Cric Ses Salines, C.B.S'Olivera, C.B.Formentera i C.E. Basquet Sa Real, varen omplir les cuatre pistes disposades per la competició.

Mes de 150 nins i nines varen predre part a una animada jornada de basquet de la cual varen disfrutar els cents de familiars que ompliren ses grades i pistes exteriors.

Per participació una de ses mes importants dels darrers anys en que s'havia reduit el nombre de participants. Ara pareix que es comença a invertir sa situació i esperem creixer en equips i participants de cara a la proxima Diada que es celebrarà el próxim 9 de Novembre a la mateixa instalació. Idiadamunicipal2

De moment bones sensacions i moltes ganes de seguir traballant a la promoció del nostre esport dins el nostre col.legi on desitjam poder ampliar molt pronte el nombre de jugadors.

 

Fotos de la I Diada

  Cartell Escoles Sa Real2019 2020Comença el treball a les escoles de basquet Sa Real #fembasquet.


Desde aquest dimecres estiran en marxa els grups de 5e y 6e que corresponen a la categoría MINI. El proxim dimecres dia 16 començaran el grups de 3e y 4t que corresponen a la categoria PREMINI i el dia 30 ho faran els mes petits P4, P5, 1o y 2o.

¿Encara no has probat a jugar? Vine qualsevol de aquests dies i prova amb nosltres t'ho passaras genial!! Tenim moltes activitats preparades iels millors entrenadors per aprendre a jugar i disfrutar amb el basquet.

Vina., Proba, repeteix i viu el basquet amb nosaltres!!!


@basquetsareal

#fembasquet

 

Ndiada0001.jpgova diada a Sa Real. Les pistes exteriors de Sa Real s'han omplert de petits grans jugadors que han fet les delícies dels seus pares. Molt bon ambient com sempre i molta il·lusió la que destil·len aquestes petites "estrelles".
Club Esportiu Basquet Sa Real #fembasquet

46501451 709614552765016 9034752616701100032 nEl passat dissabte es va a dur a terme a les pistes del col·legi Sa Real, la disputa de la 3a diada d'Escoles Municipals. Mes de 170 nins preguerent part a la convocatoria de aquesta setmana. Els nostres Babys de P5 s'enfrentaren a Sa Bodega, mentres els iniciacio de 1er y 2on jugaren contra Ses Salines. Un demati molt divertit aprofitant el bon dia que ens varem trobar.
@basquetsareal #fembasquet