foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

logo Basquet Sa RealpEl Club Esportiu Bàsquet Sa Real, seguint les directrius de les autoritats sanitàries de les Illes Balears en relació a la situació actual pel COVID19 comunica que:

 

- Es suspèn tota activitat esportiva, entrenaments i competicions esportives des d'aquest dimecres 13 de gener i durant les properes dues setmanes.

 

Aquesta decisió s'ha pres seguint les indicacions d'entrada en FASE 4 de Pandèmia ordenades per les autoritats sanitàries competents i les recomanacions del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa.

 

Informarem de qualsevol canvi que es produeixi al respecte.

 

Moltes gràcies per la col·laboració i comprensió.

 

Salut i Anim.

 

 

A Eivissa a 12 de gener de 2021

javigarciaEl Nostre jugador Javi Garcia ha rebut el premi a l'esport 2020 del Consell d'Eivissa a la modalidad de Basquet.

La gala que es celebrà el dilluns 21 a l'auditori de Cas Serres, es premià als esportistes mes destacats de l'illa a les diferents disciplines esportives.

Enhorabona Javi!! Premi a la constancia i la bona feina. Esteim molt orgullosos. Felicitats!!!

@basquetsareal
#fembasquet

 Poster diada minibasquetpAnam ha acabar l'any amb una mica d'alegría. Ja que en tots aquets dies el pares dels petits no heu pogut veure cap activitat des vostres fills i aprofitant la millora de la situació a Eivissa, hem pensat montar aquesta actividat de competicions i habilitats perque pogueu veure els progresos dels vostres petits. Aprofitarem també per fer la foto d'equip ja que no podem fer una presentació de club com es habitual. Jugarem i gaudirem des Nadal amb musica i ambient nadalenc.

Els entrenadors vos informaràn del fucionament de l'acces per cadasqun des grupos. Veniu vos esperam!!!