foto1
Nova Temporada 2020-2021
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
Tornam mes Forts
Benvinguts a Basquet Sa Real

COPA AON INFANTIL MASCULINOminAquest cap de setmana es disputarà la fase insular de la Copa AON infantil. El nostre club defen titul ja que l'any passat el Sa Real Aridos y Prefabricados es va proclamà brilllant campió de copa al guanyar a la final a Lluchmajor-Mallorca al Bahía San Agustin mallorquí a la primera edició de aquest torneig de pretemporada.

En aquesta ocasió la sort del sorteig l'enviat a jugar una primera fase de grup amb Formentera i amb l'altre coco de la categoría Sa Bodega a lo que podría esser una final anticipada. Esperem que els nostres donin el máxim de si mateixos i es puguin plantar a la final del diumenge al pavelló del Pratet contra el 1er del grup A.

El guanyador de aquesta fase jugará el próxim dissabte 22 de Septembre la final a 4 a Mallorca on s'enfrontaria en semifinal es dematí a un dels altres 3 equips, el campió de Menorca, i el campió i subcampió de Mallorca.

Esperam que tots els que formem el club donem el nostre suport a l'equip i l'animem a tots els partits del cap de setmana. Aqui vos deixam el horaris i pistes de joc.

Força Sa Real!! #fembasquet @basquetsareal