foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

AliciaEn l'últim tir lliure i amb el rellotge a zero, així va anotar Alícia la cistella que va permetre a les juniors tornar el parcial de 36-56 en la seva visita a Can Guerxo. Després d'anar tot el partit per davant en el marcador i anar agafant diferència poc a poc, es va entrar en l'últim minut amb el marcador 34-55. Minut boig en el qual passà de tot, de veure gairebé com les visitants se n'anaven en el marcador a ser les locals les que es ficaven al partit anotant 2 tirs lliures. A la fi a una jugada sota cistella Alícia Irigaray va rebre falta i va aconseguir anotar el punt final.

Ara tornam a deprendre de noltros mateixos per conquerir el campionat aixi que toca preparar molt els partits contra Can Canto que seràn definitius.

Bravo equip!!!!

cenacadetesEls Nuestr@s cadets han aprofitat el darrer dia d'entrenament per anar tot junts de sopar de gemanor abans de les festes Nadalenques. Bones Festes!!!

CADFEM30nov1Sa Real Fundacion Vilas guanyà 60-55 a Ses Salines a una brillant segona part on ses nines d'en Jaume Costa i en José Antonio Ribas aixecaren un marcador negatiu de menys 11 punts a la final de consolació de la Copa Insular. Desprès de una mal primera part l'equip es va refer després de sortir del vestuari amb la lliço apresa. L'equip millora i els resultats aixi ho diuent pero en cara queda moltissim de treball per en devant. De moment després de festes començarà la fase regular de la lliga on em de seguir la bona linea per arrbar a les millors condicions a la fase final. Bona feina i millor actitud sou molt grans Equip!!!

@basquetsareal
#fembasquet

CADFEM30nov2

20190414_135739.jpgSes Cadets Sa Real Cidal s'han proclamat campiones insulars guanyant els dos partits de la fase. El divendres es desferent de Can Cantó 45 -  72 a un partit on les que Blaves lluitaren fins el final complicant molt la victoria de les nostres. A la jornada de dissabte Ses Salines no va donar opció de cap manera a les de Vila a les que va superar 73-27. Aixi avui es jugaba la final de la fase i com a tal no ha deixat impassible a ningú. Partit molt ajustat durant tot l'encontre amb alternancies al marcador. Al final el millor encert de les nostres de cara al aro als minuts finals a fet possible que en hi duguesim la victoria 58-52.

Felicitats als equips participants a la fase, Can Canto i Ses Salines i a tot el public que ha asistit a la fase animant i donat la nota de color als partits.

Enhorabona a les nostres per aquest titol. Ara comença la preparació de cara al Balear a Menorca on representará a les Pitiüses, on intentarem tornar a competir al maxim nivell.

Foraça Sa Real.

FOTOS DE LA FASE

estudiantessarealcdfEl nostre cadet Sa Real Cidal va prendre part a la Copa Nacional Toyota que va organitzar el Cric Ses Salines.

L'equip cadet es trovaba amb la falta de varies jugadores del primer equip i va tenirse que reforçar amb les jugadores del segon equip cadet de la entitat. A la primera jornada va guanyar al equip cadet de Ses Salines per 47- 59.

A la segona jornada  varen tenir que lluitar amb un dels millors equips de l'autonomica Valenciana el Valencia Basquet que va guanyar amb molta diferencia 22 - 105 per les Valencianes.

La victoria del primer día ens va permetre lluitar a semifinals amb l'Estudiantes madrileny l'altre gran equip convidat a la copa. Ses estudiantils no varen donar oportunitat a les nostres i varen guanyar 119 - 30

Molt bona experiencia la d'aquest torneig. Gracies al Cric Ses Salines per la seva convidada i felicitats per aquest event.