foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

juniorbaalestad0Partidàs dels nostres a la localitat Mallorquina de Felanitx de ha on varen esser capaços de tornar amb una gran victoria a la butxaca. Molt bon partit dels jugadors de Nestor Jimenez que treballaren molt fort en defensa. Durant el primer quart va imparar la igualtat al marcador  amb un Joan Capo que manaba per quatre punts de diferencia. Al segon quart els mallorquins varen aumentar les diferencies per acabar al descans 36-30. La sortida de vestuaris no li va anar molt be al nostres que veien com els locals es distanciaben fins als 14 punts de d'avantatge. El temps mort visitant va fer que els nostres es possasin ses piles i acabaren el quert remontatn i deixant el marcador 5 abaix per als nostres que sortires al darrer quart convençuts de les seves possibilitats i marcharen al marcador 12 pùnts adalt. Als darrers 3 minuts els locals ho intentaresn tot pero la vicotia encara que per un punt va caure del costat dels visitatnts.  Enhorabona equip a seguir treballant.

cadete campos

Primer partit de la lliga Interilles per al nostre junior masculi Sa Real Eivitronic. El dissabte varem visitar terres Mallorquine, concretament el poble de Campos.

Els locals no donaren oportunitat als nostres que estrenaben aquesta atractiva competició que comnça enguany i que destila il.lusió. Queda molta feina encara per fer a l'equip del Nestor que dia a dia va a més millorant el seu basquet. Força equip.

junSRSA

1ª Jornada de la Lliga Interilles
Després d'una primera meitat amb un 24 -26 que donava esperançes als nostres, veient el mal percentatge de tir que portaven, un terrible 3er quart dels locals deixà en safata el partit als visitants.
I és que Sant Antoni va sortir com un cicló i endosà un parcial de 5-33 que va mostrar a les clares qui comandaba a la pista.

El 4t i últim període no va tenir més història i només va servir a uns i altres per rotar els jugadors que menys minuts havien disputat. Enhorabona a Sant Antoni per la merescuda victòria i anim als nostres que han de seguir treballant de cara a la propera trobada que tampoc serà gens fàcil el dissabte 17 d'abril a les 12.00 en terres Mallorquines contra Sa Pobla.

youtubetv JUN MAS INTERILLESSR SANTANTONIEl nostre junior Sa Real Aridos y Prefabricados s'estrena aquest dissabte  a la Lliga Interilles Junior Masculi. A aquesta primera jornada rebrem al Joan Pau II a l'equip de Sant Antoni Ibiza Feeling que va quedar primer del grup a de la lliga insular.

Hi ha moltes ganes de veure en acció als jugadors que dirigeix Felix de la Osa, després del brillant inici de temporada havent consumat la clasificació per l'interilles davant Ses Salines. El debut s'espera amb ganes devant de un Sant Antoni que a priori parteix com a favorit despres de les bones temporades que esta fent l'equip Portmany.

Tristement al acces de public al partit estirà limitat a dos familiars per jugador per lo que ens haurem de conformar seguint-lo per streaming al Canal YouTube del Club Basquet Sa Real.

Vos deixam mes abaix l'enllaç a la transmissió.

Molta sort als nostres jugadors i cos técnic. Força Sa Real!!!

Sa Real YoutubeTV

junior2El nostre junior va acabar invicte la seva participació a la fase de clasificació de grups per la lliga Interilles. Al partit de tornada a casa va sebre guanyar a un Sa Bodega que va lluitar fins el darrer minut. Aixi a partir del gener si tot va be començarà la participació a la nova competició.
Felicitats a seguir treballant amb la mateixa il.lusió.