Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

C.B Sant Antoni Ibiza Feeling 43 ? 93 Sa Real Blakstad Ibiza
Otra victoria más para los de @pascumetra esta vez en el derbi ibicenco!!

Els equips capdavanters compleixen i continuen dominant els seus respectius grups

La Lliga Escribano masculina ha viscut un cap de setmana apassionant amb competició a ambdós grups de la categoria. Els equips posicionats a la zona alta no han fallat i mantenen la situació de privilegi. El Grup A1 és comandat per l’Agora Portals i el Sa Real Blakstad Ibiza amb ple de victòria, però perseguits de prop per un Sant Josep Obrer que, amb una derrota en el seu caseller, no afluixa el ritme. CTEIB i Livingdreams Santa Maria, amb un balanç de tres victòries i dues derrotes, també es mantenen a la zona alta. El líder del Grup A2 és el Sentim Ciutat d’Inca amb cinc victòries en cinc partits, perseguit per un Flanigan Calvià, que tampoc coneix la derrota, però que ha disputat un partit menys. Fisiotur Esporles BC i Restaurante Las Tres Palas es situen al vagó perseguidor amb una derrota. Perden una mica de distància CCE Sant Lluis i La Salle Palma Proa Seguros que després de les seves respectives derrotes d’aquest cap de setmana ja en sumen dues.

Llegeix més...

senior2310221Nova victoria dels nostres, aquesta fora casa a la pista del Sant Josep de Palma a un partit molt sofrit i que es va decidir al darrer quart.

SANT JOSEP OBRER 65
SA REAL BLAKSTAD IBIZA 69

El Pavelló Tomeu Ferragut era l’escenari d’un dels partits destacats de la jornada entre dos equips que no coneixien la derrota fins a la disputa d’aquest partit. El xoc no va decebre i es va viure un emocionantíssim partit amb un total de 13 canvis de dominador de marcador i distàncies sempre per davall dels deu punts. El visitant Axel Torres, amb 37 punts, va ser el líder del seu equip i que va permetre arribar al tram final de partit en una situació totalment oberta. Els d’Ángel Pascual arribaren als instants finals per davant en el marcador i amb la seva veterania saberen gestionar aquesta situació per tancar aquest important triomf.

Fitxa tècnica:

Sant Josep Obrer 65: 16/12/27/10

Serrano (9), Tomás (14), Riera (14), Oliver (2), Buendía (12) -cinc inicial- Hidalgo, Simonet (2), Crespí (6) i Torres (6).

Sa Real Blakstad Ibiza 69: 18/13/19/19

Rosa (10), Castillo (37), Julián (4), Manyoses, Torres (5) -cinc inicial- Cebrià (5), Díaz (2), Martín (4) i Tettamanti (2).

ÀrbitresJulio Molina i Claudio TorresVaren eliminar al visitant Marc Manyoses.

Anotadores de taula: Estefanía Lara i Marta Muñoz.

PavellóPavelló Tomeu Ferragut.

senior1

El senior Sa Real Blackstad Ibiza va comemçar la lliga escribano. A la primera jornada d'aquest grup A, va rebre la visita del Basquet Pla que no te res a veure amb l'equip que ens va guanyar a la semifinal de la F4 del 2021. El nostre equip va esser molt superior durant tot el partit i encara que el inici del partit no va esser gaire bó, poc a poc la distancia al marcador va anar pujant, al descans 48 - 38 am 18 punts de Axel Castillo.

A la segona part varen apareixer el triples de Jorge Rosa que va acabar el partit com màxim anotador amb 28 punts. Els locals dispararen la diferencia fins als 28 punts. Els minuts del tècnic visitant José Malbertí va fer tornar als seus al partit pero ja no va haver oportunitat per a ells i els de Angel Pascual firmaren la primera victoria a casa.

Sa Real Blakstad Ibiza 106: 29/19/27/31

Cebria (9), Rosa (28), Castillo (27), Julián (8), Martín (9) -cinc inicial- Marí (3), Torres (10), Díaz (6) i Ortega (6).

Bàsquet Pla 84: 20/18/13/33

Oliver (3), Ruiz (22), Vidal (11), Vives (17), Moyà (9) -cinc inicial- Granados (5), Rubio (13), Llabrés (4) i Aguado.

Àrbitres: Juan José Bonnín i Joan Quiñonero. Varen eliminar al visitant Alejandro Vidal.

Anotadors de taula: Lidia Porras i Santiago Serrano.

Pavelló: Poliesportiu Joan Pau II.

senior231022Sa Real Blakstad Ibiza aconsegueix la seva segona victòria del curs en un partit treballat enfront del Sa Pobla BC Flit Cut. El conjunt d’Eivissa va anar sempre per davant en el marcador, però els poblers no li perderen la cara al partit en cap moment i anaren fent la goma arribant a col·locar-se a un sol punt de distància en fins a tres ocasions. Els de Jaume Pericàs no aprofitaren les seves oportunitats i veren com els taronges, amb Áxel Castillo i Jorge Rosa com a referents, acabaven segellant la victòria.

Sa Pobla BC Flit Cut 51: 10/11/12/18

Sastre (14), Diop (4), Serra (7), Salas (18), Busquets (2) -cinc inicial- Pascual (2), Ellena, Crespí (2), Moreno, Devia i Aguiló (2).

Sa Real Blakstad Ibiza 58: 17/12/11/18

Cebrià (10), Rosa (17), Castillo (18), Julián (5), Manyoses -cinc inicial- Marí (2), Díaz (1), Ortega, Martín (3) i Tettamanti (2).

ÀrbitresClaudio Torres i Alejandro Puig. Varen eliminar al local Mamadou Diop.

Anotadors de taula: Albert Vallespir i Cristina Pons.

PavellóPavelló Miquel Capó Soler.

senior231022est

Captura1Segona victoria del senior masculi a terres mallorquines. Aquesta vegada els nostres varen guanyar al Sant Josep Obrer que també s'estrena a la categoria aquesta temporada.

Al partit el nostres varen començar forts el primer temps encara que els locals aconseguiren retaiar diferencies i mantenir les esperances fins al descans que acabà 32-44 amb el nostres 12 punts a dalt al marcador.

A la reanudació els taronges foren un vendaval de joc tan en defensa deixant al escolars amb 6 punts fruit de 3 cistelles, com amb atac aprofitant per sortir en rapids contraatacs que foren letals anotant un total de 31 punts al cuart deixan el partit finiquitat.

El quart periode va esser un inercambi de canastes per arribar al marcador final.

Bon inici dels nostres que tornaràn a Mallorca d'aqui a quize dies per visitar al C.B. Molinar per intentar mantenir les bones sensacions.