Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
 Campus Javi Medori

foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

CARTEL CAMPUS MEDORI 2020PA causa de la resolució sorgida de la reunió del passat 17 d'agost de la Conselleria de Salut i Consum i a les posteriors d'aquests dies i a la realitat que coneixem de la situacion del COVID-19 a Eivissa, el Club Esportiu Bàsquet Sa Real ha decidit la paralització de totes les activitats esportives previstes per aquest inici de temporada. Així el V Campus Javi Medori va quedar cancel·lat el mateix dilluns abans del seu inici i les activitats no es reprendran fins que no s'aixequin les restriccions actuals fruit d'una millora de la situació sanitària. El V Campus s'intentarà rehubicar en dates oportunes. En aquests moments l'equip tècnic està elaborant una sèrie de mesures i iniciatives amb la pretensió que els nois puguin mantenir l'activitat física individualment. Informarem de la situació en cada moment a través dels diferents mitjans de comunicació de club. Salut i Anim.

Fernando Garcia AlhambraFernando Garcia Alhambra serà l'encarregat de dirigir aquest agost el V Campus de Formació Sa Real Javi Medori.


L'entrenador Manchego té un ampli currículum en formació, ha estat seleccionador infantil de la FBCLM. És llicenciat en Ciències de l'Esport i entrenador superior. Ha estat tutor de el curs nacional d'entrenadors de la FEB.

Actualment és director de l'Escola de Formació EMB la Solana, entrenador de l'equip EBA del C.B. Daimiel i director de formació de la FBCLM.

La velocitat en el joc i el contraatac serà el tema a desenvolupar en totes les facetes.
Durant la setmana Fernando treballarà la velocitat gestual i la velocitat del joc a totes les escales a partir de l'apartat físic, tècnic, tàctic individual i col·lectiu i competitiu.
Les Sessions començaràn el dilluns 17 fins al divendres 21 de 18'00 hrs. a 21'00 hrs. i el dissabte 22 de 10'00 hrs. a 13'00 hrs. Els entrenadors podran seguir treballant a les taules rodones posteriors a l'entrenament on hi haurà temes lliures a desenvolupar entre tots.

 

CARTEL CAMPUS MEDORI 2019

El IV Campus Javi Medori acudeix com cada Agost a la seva cita de Pretemporada. Un any més em contat amb el nostre millor embaixador, el Javi Medori que enguany  a disputat amb els Dornbirn Lions la Segona Divisió de basquet d'Austria, torna a casa per traballar amb la base de la que va esser la seva cuna al basquet. Enguany ha coordinat la feina tècnica del Campus el Felix de la Osa que ha contat amb un ampli grup de monitors que han dirigit les sis pistes de traball amb 46 jugad@rs.

La millor preparació tècnica-tàctica per arribar a l'inici de temporada amb les piles carregades. A mes competicions, Premis i la  sorpresa d'enguany amb la visita del Jaime Fernández que ha compartit moments amb els campistes.

Gracis al patrocini de Medori Electricitat, Ferreteria Vargas i Luchana Logistica i la col.laboración de Fundacion Diocesana Isidoro Macabich.

Aqui tens a la ma Totes ses Fotos

Apuntat, t'esperem!!!
@basquetsareal #fembasquet

VJaviMedoriEl próxim dilluns 17 d'agost iniciarem una nova temporada. Volem fer-ho amb la major il.lusió i amb la idea de tornar al día a día amb la maxima normalitat possible dins el compliment de les normes de seguretat sanitaria.

Que millor manera de fer-ho que començar amb el nostre particular campus.

Aixi ens esperen dies molt intensos de formació i diversió per als jugadors i els entrenadors.


Vos anirem informant de tot.

 

                               INSCRIPCIO

@basquetsareal
#fembasquet
@medorielectricidad

CLAUSURACAMPUSAquest passat dissabte es va clausurar una nova edició del Campus Javi Medori. Amb una participació de més de 50 nois i noies el campus s'ha desenvolupat duranta la setmana en un ambient distès i alegre. Molt bàsquet el que s'ha vist per les pistes en què els xavals han desenvolupat totes les propostes dels entrenadors. El campus ha estat dirigit en aquesta ocasió per Marc Torres sota la coordinació de Felix de l'Óssa. El treball de suports i la mecànica del tir han estat els dos punts estrella sobre els quals s'ha treballat dia a dia.

El Dissabte s'ha destinat a la disputa de les finalisimas de totes les proves de competició que s'han anat realitzant en l'última hora de cada dia.

Al final s'ha tingut lloc el lliurament de premis per a tots els guanyadors

IMG-20180825-WA0194.jpg

IMG-20180825-WA0176.jpg

Javi Garcia  i jordi de la Osa varen esser nombrats MVP's del Campus  

Entrega de premis i diplomes

 • Subcampions del two ball a canasta pepetita: Fernando i Álex Palau
 • Campions del two ball a canasta petita: Gonzalo i Marcos
 • Subcampió concurs de triples: Gerard Prats
 • Campión del concurs de triples: Toni Romero
 • Subcampió 1c1 canasta petita: FERNANDO GARCÍA
 • Campió 1c1 canasta petita: JORDI DE LA OSA
 • Subcampió 1c1 canasta gran: JASON BEJARANO
 • Campió 1c1 canasta gran: JAVI GARCÍA
 • Subcampións 2c2: Álvaro i Miguel
 • Campións 2c2: Miquel i Gabriel
 • Subcampions 3c3 canasta petita: CSKA
 • Campions 3c3 canasta petita: FENERBACHE
 • Subcampions 5c5 canasta gran: NORTH CAROLINA
 • Campions 5c5 canasta gran: DUKE
 • MVP canasta gran: Javi García
 • MVP canasta petita: Jordi de la Osa
 • Jugador amb major progresió durant el campus: Álvaro García
 • Jugador ALMA del campus: Tià Moles


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460