#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

1669644837237

Bona victoria dels nostres com locals a la darrera jornada de la primera volta contra Basquet Puig que es presentaven com l'altre equip invicte a la competició. Partit molt lluitat per ambdos equips que lluitaren tots els balons fins al final.  La distancia que els locals varen agafar al primer quart va esser la diferencia al partit que va mantindre a Sa Real sempre a una distacia de deu punts encara que al darrer quart els visitants varen apretar i reduiren la diferencia fins als 6 punts a falta de 5 minuts pel final. El minut local va ficar als seus al partit i acabaren amb un 10-0 de parcial que va marcar la darrera diferencia.

Axi les coses Sa Real Spar es primer clasificat de Copa al acabar la primera volta. Ara tocar seguir treballant encara millor per fer-se amb el trofeu.

infantilB1510221Derrota dels infantils B contra cricsessalines a CanGuerxo. L'estrena dels nois de Toni Sanchez va ser complicada amb un inici de partit en què va faltar reacció al joc plantejat pel rival. Després del descans els nostres van sortir molt més entonats i van aconseguir tirar endavant el quart amb un 7 - 12 de parcial que els va ficar al partit. Tot i això no va ser així i els locals que van jugar molt millor van acabar guanyant amb facilitat.  Ara toca continuar treballant i millorant una mica mes cada dia.

infantilB1510222

1665475968554Primer partit pels infantils A que visitaren la pista de Sa Bodega per fer-se amb la primera victoria de la temporada.

Amb un principi de partit molt dolent fruit dels nirvis l'equip va anar amunt i avall al marcador encara de acabar al primer quart amb diferencia i anar-se al descans amb 8 punts d'avantatge. Les sensacions no eren bones i al tercer quart la situació era molt apareguda amb petites diferencies que no eren significatives i un Sa Bodega amb molt bona actitut intentant impossar una bona defensa que no ens deixaba gens facil el cami  a la cistella. Al darrer periode el equip va millorar i  la diferencia va anar aumentant fins els 20 punts.

Ens queda molta feina per fer pero lo millor es la bona actitut de l'equip i la lluita fins al final. A seguir treballant igual de be.

166547537796216654753779081665475377882

infB1Els Infantils de Jaume guayaren el seu primer partit del any amb un molt bon basquet. Si be el inici del primer quart va esser bastant dolet amb un Sa Real dubitatiu a l'atac i fluix en defensa, pronte el petits cambiaren l'actitut i començaren a manar al marcador. La segona part va eser en tot moment per al nostres que es llevaren la por i acabaren fent un gran basquet

126845961 2877048499196256 4214100182137305403 nEl cap de setmana ens va portar l'estrena a la competició de dos equips, el junior masculi que guanyà a Ses Salines 53-51 a casa i el Infantil Masculi B Medori Electricitat que visità la pista del PDV.

Els de Jaume Costa aguantaren al equipo local molt superior, fins el 3er quart acabant 79-29. Molta feina encara per endevant per al nostres.

Els cadets Sa Real Ferreteria Vargas jugaven fora casa a la pista de Can Canto B. Els de Serafín Balnquez tornaren a tenir un partit molt facil amb un rival que en cap moment podia presentar oposició als nostres. 26 - 119 al marcador final i sense historia.

El infantil A Sa Real Velamar tampoc va tenirrival devant de un Ses Salines al que tancaren acta al segon periode 55 - 4. Els de n'Andrea Tur hauran d'esperar a la lliga per trobarse amb equips mes forts que els hi compliquin ses coses.

El junior Femeni Sa Real Fundació Vilas va guayar a la pista d'es Pratet contra Can Canto per 45 - 71 donant molt millor imatge que a partits anteriors.