Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
 Escola de Basquet Sa Real

foto1
Nova Temporada 2022-2023
foto1
Tots som Sa Real
foto1
Escoles de Formació
foto1
Ses nines formam part
foto1
#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

Poster escuelasBenvinguts un any mes a l'escola de basquet Sa Real. Desprès de dos anys de pandèmia comencem un any de plena diversió des de el principi. Ja estem en marxa des de es primer dia de cole, treballant amb els mes peques i fent que es diverteixen amb sa pilota. 

Enguany esperem sigui un any de moltes alegries perquè tenim moltes activitats preparades. Les diades es podran començar a final d’octubre i haurà una cada quinze dies. En breu passarem es calendari. Podrem gaudir del acte de presentació del Club, del dinar de tots els equips, dels partits dels altres equips cada cap de setmana i de les activitats socials com les caminades, viatges a tornejos, etc.

Esperem fer créixer la família i que molts de petits de 3 anys fins a 7 se’n apuntin a les diferents opcions i puguem gaudir tots junts des BASQUET.

Ens veiem a ses pistes

Escola de Basquet de 3 a 11 anys.
 
Esteim d'enhorabona els nostres peques ja son més de 60 aprenent a jugar a basquet. La promoció a l'escola es un exit i cada día sumam més nins als diferents grups de Baby e Iniciació. Em ampliat les pistes de baby, en tenim 4 disponibles a més de les pistes des pabelló els dies indicats. L'oferta de dies d'activitat de dilluns a dijous ens ajuda a que els nins puguin triar el seu moment per venir a jugar.  Les activitats programades son un exit de participació i els peques s'ho passen d'alló més be. Una gran feina de psicomotricitat adaptada per edats amb la cual els nins son cada dia mes capaços de dominar el seu cos. Treball de grup, aprenem a compartir, aprenem valors i educació. 
 
Enhorabona al nostre grup d'entrenadors, Andrea, Lucia, Nacho, Dio, Bea, Adri i Carlos molt ben dirigits per el nostre coordinador Martí Cardona.
 
Ens queda molta feina pero amb el vostre esforç aixo ja es una realitat i ens queden molts de moments per disfrutar dels peques i les seves families.
 
 
 

baby1 Gran dematí el que varem disfrutar tots amb el mes petits del club. Desprès de un més de feina els futurs jugadors i jugadores del club varen poder disfrutar de un dematí una mica especial lluitant contra els obstacles dels circuits que els varen preparar els seus entrenadors. Com que les tradicionals diades Municipals están suspeses degut a la incidencia del COVID, el club a decidit possar en marxa aquesta activitat que si be no permiteix el contacte dels partits que no tenen cabuda, al menys els nins es poden esplaiar amb un espai com es el nostre pavelló Joan Pau II i fer-ho devant des seus pares que durant la setmana no poden veure-los entrenar i aquí poden disfrutar dels seus logros.

La activitat es va desenvolupar en dos fases, a les 11 va esser el moment del mes petits els BABYS que se estrenaven al basquet i demostraren una gran habilitat i sobretot moltes ganes de pasar-ho molt be. Fins a 22 petits jugadors amb una gran majoria  de nines, varen prendre part als jocs que feren les delicies dels papis.

A les 12 els va tocar als INICIACIO molts dels cuals ja son "veteranos" del passat curs. Aixi 17 artistes corregueren amunt i abaix els obstacles per arribar a ficar la cistella.

Molt bona feina del equip de entrenadors coordinats per Martí Cardona i que formen Andrea Tur, Lucia Vide, Bea Moreno, Adrián Fernández, Carlos Escandell i Dio Ortega. Felicitats a tots ells per la gran feina realitzada durant aquest mes i mig i la demostració del dissabte. A seguir fent feina i fins a la propera diada. Agraïr la bona afluencia de public a les grades just per animar als petits i sobretot agraïr a tots el vostro comportament respectant les normes de salut marcades per poder assistir al pavelló i mantenir les pautes de seguretat tot el temps. Ens trobam de nou molt pronte.

Vos deixam amb les fotos i els videos de aquest gran dematí.

 

FOTOS DIADA BABY

FOTOS DIADA INICIACIOini1

diadanadalGran matí el qual ens van fer passar tots el equips de cistella petita de club. Babys, Iniciació, Preminis i Minis van realitzar jocs d'habilitat i competicones individuals i per equips amb els diferents circuits que van preparar els entrenadors. Els pares per fi van poder veure aquest any una activitat dels seus petits que els van demostrar les ganes i lo0 bé que ho fan. Així vam gaudir tots en un gran ambient nadalenc.

Fotos de la diada

Poster escuelaspeAquest dilluns 26 d'Octubre per fi donarem per començada l'escola de basquet Sa Real 20-21.

Desprès de casi tot un mes sense poder donar sortida a la activitat degut a les circunstancies de la Pandemia del COVID-19, aquesta setmana començarem per fi amb els mes petits, aixo si máxima cura amb l'aplicació del protocol de seguretat sanitaria implantat pel club seguint les directrius de la Conselleria de Salut i la Conselleria d'esports i la FBIB.

La veritat es que ja teniem moltes ganes de començar i els entrenadors de la ma del coordinador de escoles Martí Cardona, han fet feina per tenirlo tor enllestit per dilluns.

Enguany volem mes que mai que els nins de Sa Real s'aprofitin d'aquesta oportunitat per tal de realitzar una activitat deportiva bàsica per el seu desenvolupament tant físic, mental i social.

A través del basquet els petits treballaràn coordinació i flexibilitat, aprendràn valors en relació als companys, entrenadors, arbitres i rivals. També aprendràn habits saludables enquant a l'esport i la alimentació, habits de autosuficiencia aprenent a tenir responsabilitats quotidianes.

Enguany de moment tota la activitat sirà sense contacte tal i com marquen les normes i la competició que es duia a terme el dissabtes amb ses diades Municipals de moment estiran aturades.

Es te previst de cara a finals de novembre si la cosa millora una mica realitzar una activitat sustitutoria a nivell de competicio individual i equips reduits amb resolució de circuits técnics de habilitat i altres concursos pero mantenit les normes de grups separats i distancia entre els nins.

De cara a Gener es tornara a evaluar per part del Patronat d'esports de l'ajuntament d'Eivissa la possibilitat de reprendre l'activitat de les escoles municipals que coordina el Club Esportiu Sa Real

Per dur a terme l'activitat cal respectar el protocol de seguretat sanitaria del Club i omplir l'autorizació dels pares o tutors per als nins. En cuant a les cuotes de l'activitat durant la próxima setmana s'informarà de com queden ja que el fet del retràs del inici i les possilbes aturades ens fan fer un replantetjament de la formula de cobrament i els imports previstos.

De moment l'activitat es de lliure acces per a tots. Veniu a probar!!!

Vos donam acces al protocol de seguretat sanitaria del club per la instalació aixi com a la documentació a omplir.

Protocol COVID-19                                      Fulla d'autorització


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460