#fembasquet
Benvinguts a Basquet Sa Real

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/www/basquetsareal.com/basquetsareal2.com/templates/dd_running_76/functions.php on line 205

IMG 20181014 WA0005

Gran copa la disputada aquest cap de setmana a Mallorca pel nostre equip mini Sa Real Gestoria Serra. La jornada començava molt aviat per als nostres petits que saltaven del llit a les 5 del matí per agafar l'avió cap a l'illa veïna. Al pavelló de Llucmajor esperava el nostre oponent La Salle Maó un molt bon equip com desmostrà a la fase en guanyar la final.

El partit va esser molt disputat pels nostres que van lluitar durant els primers quarts amb diferències amunt i avall en el marcador però que van saber comandar fins al 4 període amb 9 punts amunt 69 -60. A partir d'aquest moment els Menorquins van prémer el ritme i poc a poc van anar remuntant la diferència fins a empatar 75 - 75 a falta d'1 minut per acabar el 5è període. Els nostres van entrar en l'últim quart amb un 76-79, 3 punts baix i amb possibilitats, però el desgast físic del partit ens passà factura i el parcial visitant va esser domoledor i els blancs van acabar guanyant 84-101.

No va poder ser i al IMG 20181014 WA0012vespre ens esperava el Santa Maria que havia perdut contra La Salle Palma 91 - 40. El partit va esser molt dolent per les dues parts segurament a causa de la manca de descans entre ambdós partits. El partit es va mantenir igualat tot el temps, 7 - 8 un punt baix era el marcador del primer període i el segon llançava un 13 - 18 que ja mostrava molt a les clares que la cosa no pintava bé. Al descans el 21 - 31 del marcador possava les coses molt malament per als nostres, però el descans va semblar fer-nos despertar i vam començar a retallar diferències 35 -73 al final del 4t període i finalment posar-nos per davant al final del 5è 49-48 . l'últim període va ser trepidant i tan sols un triple a falta d'un minut que possava el marcador 69 -66 va donar la victòria als mallorquins.